Welkom bij Kleine Komedie Rivierenland

 

AUDITIE!

In verband met de aanscherpte corona maatregelen, is de auditie voor de musical "de Jantjes" verplaatst naar eind januari. Wij zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste mensen, die zin hebben om er met ons een prachtige show van te maken. U kunt zich opgeven of informatie inwinnen via info@dekleinekomedie-rivierenland.nl, of 0488-441880 of 06-51028412.

In 2022 viert de Kleine Komedie haar 35 bestaan met de musical "de Jantjes".

Wat was het een geweldig optreden in het jaar 2012, "de Jantjes" voor het eerst in de Agnietenhof in Tiel. Wat hebben we toen genoten en het publiek ook.

We hadden de smaak te pakken en zijn doorgegaan met musicals.                        In 2022 bestaat de vereniging 35 jaar en willen we weer "de Jantjes" op de planken brengen. We  hebben er enorme zin in. Een kleine terugblik op het optreden van 2012. Excuus voor de slechte beeldkwaliteit, maar het enthousiasme spat er vanaf.Voor deze klassieker, met mooie Amsterdamse meezingers zoekt de vereniging nog spelers, die van zingen en dansen houden. De musical gaat in 4 theaters draaien, met een volledig orkest. Gaat je hart hier sneller van kloppen en lijkt het je geweldig om mee te spelen met de Jantjes, geef je dan op voor de audities op 7 november 2020.                                                                                                        Om aan te melden of voor vragen kunt u terecht op de website www.dekleinekomedie-rivierenland.nl


Uit de Gelderlander van 18-02-2020Wij zijn enorm blij met sponsor

Heino van Ommeren uit Dodewaard,

die een fiets beschikbaar stelt voor de verloting. 

Bij elke voorstelling kunt u met de verloting kans maken op deze schitterende Gazelle transportfiets.