WELKOM op onze website

Kleine Komedie Rivierenland

Helaas alweer de laatste voorstelling,

Mis het niet, want het is om te gieren......

Zondag   14 april 2019      Agoratheater Druten (14.30)

Kaarten zijn te krijgen bij https://www.agoratheater.nl/


 

 

Uit de Gelderlander van 26 maart 2019


"Amai mij klooster"

                                                       geschreven door Tony Collin

Is een doldwaze musical.

Wij waren blij dat de regie weer in handen van Erik van der Zee was, onder zijn leiding hebben we ook het mooie stuk "de Jantjes gespeeld. Erik is geen onbekend in de theaterwereld, hij heeft al veel stukken geregisseerd bij semiprofessionele gezelschappen en amateurgezelschappen. Daarnaast is niets hem te dol, of het nu om een klucht  gaat, een musical, operette, blijspel, kindertoneel of een popkoor, Erik is overal voor te porren, hij gaat er met de volle 100% tegenaan.


Muziek was weer in handen van het bekende Combo onder leiding van Corrie Straver op accordeon, Bert Bleijenberg drums en Hans Mol.

 

 

Wat is er aan de hand?
Met de financiën van het klooster gaat het niet zo goed en tot overmaat van ramp brengt een hevige storm ook nog schade aan het klooster.
Wie gaat dat herstellen? En hoe word dat betaald?
Zuster Marie Calculata, de econoom, heeft een oplossing verzonnen. Ze organiseren een benefiet en slaan druk aan het repeteren met muziek en de show.

Ondertussen doen ze tijdens het herstellen van het plafond een rijke ontdekking van heel veel waarde. Hoe dat dan afloopt, zie je in deze dolkomische  musical met leuke liedjes.